11 Οκτωβρίου 2017 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ανακοίνωση του Μετώπου Νίκης για την επίθεση του προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς & Νήσων,  κατά των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών

Την ίδια ώρα που ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς & Νήσων κ. Ρούσκας επιτίθεται κατά των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών με αστήρικτες κατηγορίες χρηματισμού από οφειλέτες, ο ίδιος αποκερδαίνει από πλειστηριασμούς.

Πρόσφατα και ενώ ποτέ του δεν είχε κάνει πλειστηριασμούς, ο κ. Ρούσκας μέσω αναπληρώτριάς του συμβ/φου, Ιφιγένειας Λιάτσου (κάνει τακτικά πλειστηριασμούς), έβγαλε στο σφυρί 3 ακίνητα μεγάλης αξίας στην Ν. Ερυθραία Αττικής, που υπάγεται στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, όπου δεν υπάρχει παρουσία κινημάτων κατά των πλειστηριασμών και όπου γίνονται όλοι οι πλειστηριασμοί ακώλυτα.

Τους πλειστηριασμούς διεξάγει μία πολύ στενή κλίκα 30 περίπου συμβολαιογράφων πανελλαδικά, οι υπόλοιποι δεν θέλουν να εμπλακούν σε αυτήν την διαδικασία, αλλά και δεν μπορούν μίας και οι Τράπεζες δίνουν, μόνον σε επιλεγμένους συμβολαιογράφους αυτό το έργο.

Προφανώς ο κ. Ρούσας, χάρη στην στήριξη που παρείχε στις Τράπεζες πέτυχε να συμπεριληφθεί σε αυτήν την ομάδα.

Βάσει πίνακα αμοιβών, ένας συμβολαιογράφος εισπράττει περί τις 40,000€ από συνολική αξία εκπλειστηριάσματος 5 εκ. ευρώ.

Το Μέτωπο Νίκης θεωρεί απαράδεκτη την ενέργεια του προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς & Νήσων, να συκοφαντεί τους αγωνιστές των Κινημάτων, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένα προς την Ελληνική Κοινωνία.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

www.metoponikis.gr