07 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπροστά στον φόβο απώλειας της εξουσίας, το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχθηκε την πρόταση Σόιμπλε για το «κλείσιμο» της αξιολόγησης.

Έτσι, τα παραμύθια Τσίπρα, περί άρσης των ψηφισθέντων μέτρων σε περίπτωση μη λήψης των μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους, αποδεικνύονται απλά παραμύθια εφησυχασμού του ”αριστερού επαναστατικού” κοινού τους, και δεν έχουν καμία υπόσταση αφού το μόνο που καταφέρνουν, δήθεν εκβιάζοντας τον Σόιμπλε, είναι να μεγιστοποιούν την αποτυχία τους!

Τώρα, ετοιμάζουν το επικοινωνιακό τους αφήγημα, στο πως θα περάσουν την “αποτυχία” σε “επιτυχία”.

Τώρα, πρέπει να ανασύρουν από το κουτί του ψεύδους το αφήγημα “θέλετε να παραιτηθούμε για να έρθει η ΝΔ στην εξουσία και να εφαρμόσει τα αναγκαστικά μέτρα; Αν είναι έτσι, καλύτερα να μείνουμε εμείς στην εξουσία και να τα εφαρμόσουμε εμείς οι ίδιοι, αφού όποιος και να έρθει θα κάνει το ίδιο γιατί αυτοί και όχι εμείς”.

Η αλήθεια είναι ότι:

ΔΕΝ υπάρχουν αντίμετρα, αλλά μόνο μέτρα.

ΔΕΝ υπάρχει ποσοτική χαλάρωση, αλλά μόνο ποσοτική συμπίεση.

ΔΕΝ υπάρχει ελάφρυνση χρέους, αλλά μόνο επιβάρυνση χρέους.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι, δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, υπογράφουν και θα υπογράφουν τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α

Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ

Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr