Συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” στο κανάλι του Epsilon

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ήταν καλεσμένη η πρώην Βουλευτής και Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την ψήφιση του τέταρτου μνημονίου από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και την επίθεση που δέχτηκε η ίδια από τα ΜΑΤ, στην προσπάθεια της να ανέβει με μέλη του Μετώπου Νίκης και του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α. στο περιστύλιο της Βουλής.

Η κ. Μακρή μίλησε στην εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Πήγαμε ειρηνικά, προκειμένου να κάνουμε ανθρώπινη αλυσίδα φορώντας μπλουζάκια, τα οποία όλα μαζί έφτιαχναν το σλόγκαν «Φύγετε τώρα καταστρέφετε τη χώρα»», ενώ συνέχισε λέγοντας, πως προσπάθησε να συγκρατήσει τα ΜΑΤ, ζητώντας τους να μην σπρώχνουν.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ψήφιση των νέων μέτρων η κ. Μακρή τόνισε πως: «Η κυβέρνηση είναι εκτελεστές συμβολαίου θανάτου της οικονομίας και της κοινωνίας».

Επίσης, συνέχισε λέγοντας ότι: «ασκώ το πατριωτικό μου καθήκον, όπως αυτό απορρέει από το Σύνταγμα, από το άρθρο 120. Η  Δημοκρατία στη χώρα έχει καταλυθεί, η χώρα έχει παραδοθεί και έχουμε πατριωτικό και ατομικό καθήκον ο κάθε Έλληνας να αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο και αυτό θα πράξουμε» προσθέτοντας ότι: «υφάρπαξαν την εξουσία, έκαναν κωλοτούμπες και σήμερα ο Βαρουφάκης, δηλώνει ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με το οποίο έγινε Βουλευτής και 135 χιλ. άνθρωποι τον τίμησαν και τον εξέλεξαν να τους εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο, ήταν «πατσαβούρι» και το ήξερε, τότε έχει πολύ μεγάλες ευθύνες και δεν μπορεί πια να αποποιηθεί των ευθυνών».

Καταλήγοντας, η κ. Μακρή είπε: «Αν με παρακολουθήσει κάποιος από το 2012, αυτά που έλεγα, αυτά συνεχίζω να λέω, αυτά που υπερασπιζόμουν, συνεχίζω να υπερασπίζομαι και σήμερα ως πολίτης.

Έχουν καταντήσει μία κυβέρνηση Πινοσέτ, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο Πινοσέτ τσέπης ο καινούριος, επίορκος Πρωθυπουργός και πλέον υπόδικος εσχάτης προδοσίας, γιατί έχει παραβιάσει το πολίτευμα, το Σύνταγμα και δεν έχει καμία λαϊκή εξουσιοδότηση και καμία λαϊκή νομιμοποίηση να κυβερνά τη χώρα.