02 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτή, κ. Ραχήλ Μακρή, για την εικόνα του Έλληνα αξιωματικού να φιλιέται με αλλοδαπό κάτω από την σημαία ανήμερα της εθνικής μας εορτής

Η εικόνα του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω από την ελληνική σημαία. είναι προδήλως προσβλητική προς το σύμβολο του έθνους και τους εκατοντάδες Έλληνες αξιωματικούς που δίνουν καθημερινά μάχη τιμώντας τη στολή τους που φέρει το εθνόσημο.

Η εικόνα αυτή, που είναι μάλιστα κομμένη στο πάνω μέρος ώστε να κρύβει το σταυρό της σημαίας, έχει σκοπό να χλευάσει το σώμα των έντιμων αστυνομικών και αποβλέπει στο σπάσιμο του ηθικού τους, με ευτελισμό των προτύπων του «καλού» ένστολου (στρατιώτη ή αστυνόμου) που τίθεται συνειδητά στην υπηρεσία του λαού και του έθνους και όχι των προσωπικών του παθών.

Αυτή η καταχθόνια προπαγάνδα, εντάσσεται στον ψυχολογικό πόλεμο κατά των Εθνών που συντελείται σε όλη την Ευρώπη όπως και στην περίπτωση του έκφυλου ζεύγους Μακρόν, με τις ξεδιάντροπα χυδαίες φωτογραφίες στο προεδρικό Μέγαρο των Παρισίων.

Ραχήλ Μακρή 

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 

Μέτωπο Νίκης 

www.metoponikis.gr