Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό ΑΚΡΟΑΜΑ» του Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ, όπου καλεσμένη ήταν η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης», Ραχήλ Μακρή.

Η συζήτηση με την κ. Μακρή, περιστράφηκε γύρω από ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η σκανδαλώδης συμφωνία, όπως έχει αποδειχτεί, με την γερμανική Fraport, για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και τις ρήτρες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας που είναι σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, αλλά και η καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου που οφείλει να περιβάλλει τους πολίτες.

Για την Fraport, η κ. Μακρή υποστήριξε πως είναι μία πολύ «σκοτεινή» εταιρεία της Γερμανίας που έχει κατηγορηθεί για σκάνδαλα και απάτες, σε βάρος και του δημοσίου. Αναφέρθηκε στους δυσχερείς, για την ελληνική πλευρά, όρους της συμφωνίας που δίνουν, όπως είπε η ίδια, «την περιουσία του ελληνικού λαού σε απατεώνες, χωρίς να γίνεται έλεγχος», ενώ υποστήριξε πως στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η κατάργηση και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ως φορέα ελεγκτικό και εποπτικό του Δημοσίου.

Είπε πως επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταργηθεί η ελεγκτική και νομοθετική εξουσία και κατά συνέπεια και το αίσθημα δικαίου που πρέπει να διακατέχει τους πολίτες.

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα δήλωσε η κ. Ραχήλ Μακρή για την αποχώρησή της από το Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Με διέγραψαν τον Οκτώβριο του 2014 και όταν έφυγα έκανα ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μου που με εξέλεξαν. Εκεί μέσα, προειδοποιώ τον κόσμο για το μόρφωμα αυτό, λέω ότι οι άνθρωποι είναι καιροσκόποι που καπηλεύονται πράγματα που αγγίζουν το λαϊκό αίσθημα για να υφαρπάξουν την εξουσία.

Εκδιώχθηκα στην ουσία γιατί άγγιξα κάποια συμφέροντα επιχειρηματικά, που σήμερα είναι εναγκαλισμένα και παίρνουν τα κομμάτια από τις σάρκες της υπό εκποίησης περιουσίας του ελληνικού λαού. Γι αυτό με έδιωξαν, επειδή είχα δει στην ουσία τι συμβαίνει, άρχισα να μιλάω και να τα στιγματίζω όλα αυτά» σημείωσε.

http://akroama.gr/