Δήλωση της Πρώην Βουλευτή και Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης  Ραχήλ Μακρή

Στις 15 Ιουλίου 2015, 222 Βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, παρείχαν εξουσιοδότηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, ως αναπληρωτή του, τον Υπουργό οικονομικών και τον Υπουργό Επικρατείας, να διαπραγματευτούν με τους ομολόγους τους, προκειμένου να συνάψουν σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας για την χρηματοδότηση του δημόσιου χρέους για την περίοδο 2015 – 2018.

Στις 15 Ιουλίου 2015, 222 βουλευτές ακύρωσαν την εντολή της 25ης Ιανουαρίου 2015 και της 5ης Ιουλίου 2015, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες ως προς την ανάγκη αποδέσμευσης από τις υφεσιακές πολιτικές του παρελθόντος και την διασφάλιση μέτρων ανάπτυξης, που θα οδηγήσουν την ελληνική οικονομία στην βιωσιμότητα.

Στις 15 Ιουλίου 2015, 222 Βουλευτές κατέλυσαν το πολίτευμα συντελώντας κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που επικύρωσαν ο ΠτΔ και οι ανώτατοι δικαστές της χώρας.

Στις 15 Ιουλίου 2015, 222 βουλευτές δεσμεύτηκαν για την λήψη μέτρων μέχρι το 2060, την διαγραφή οποιασδήποτε αξίωσης για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αποδέχτηκαν το χρέος.

Στις 15 Ιουλίου 2015, αρνήθηκα να συνυπογράψω την αποικιοκρατική σύμβαση παράδοσης της πατρίδας μου και του λαού (http://bit.ly/2g5gjws).

Δύο χρόνια χούντας με αριστερή προβιά, χρέος όσων αρνούμαστε να υποταχθούμε, όσων αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όρων αρνούμαστε να ξεπουληθούμε, η αντίσταση μας.

Είμαστε λίγοι,

Έχουμε ψυχή,

Είμαστε Έλληνες και ασκούμε το πατριωτικό μας καθήκον.

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ.

Μέχρι την Νίκη της Δημοκρατίας.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής –

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr