21 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Νίκος Μπεχλεβάνης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα συγκρότησης του Μετώπου Νίκης με επιστολή που απέστειλε στην επικεφαλής, μπαίνει στο μέτωπο για να δώσει την μάχη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Το 2008 διατηρούσα επιχείρηση στο χώρο της εστίασης που απασχολούσε 21 άτομα, τηρώντας τις οικονομικές της υποχρεώσεις (μισθούς, ΦΠΑ, ΦΜΥ, ενοίκιο, προμηθευτές).

Είμαι ένας πρώην επιχειρηματίας, θύμα των καιρών και των μνημονίων. Πολιτικά ανδρείκελα με συνθήματα “λεφτά υπάρχουν”, τα “Μνημόνια είναι το λάθος φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή” και θα καταργήσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, οδήγησαν στο κλείσιμο και της επιχείρησής μου όπως και χιλιάδων Ελλήνων, μη μπορώντας να αντέξει τα αβάσταχτα έξοδα της, με τον τζίρο αποδυναμωμένο και την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών στο ναδίρ.

Εδώ και 7 χρόνια παρακολουθώ δοτά πολιτικά ανδρείκελα, που τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες των δανειστών και της Μέρκελ, να ξεπουλούν τα πάντα, να απαξιώνουν δημόσιους οργανισμούς, να αυξάνουν τους φόρους, να κόβουν συντάξεις, να οδηγούν συμπολίτες μου στην ανεργία, επιχειρήσεις στο να βάζουν λουκέτο, συνανθρώπους μου στην αυτοκτονία μη μπορώντας να αντέξουν την εξαθλίωση.

Πολιτικά ανδρείκελα στερούν τα όνειρα μου, στερούν την εθνική υπερηφάνεια της πατρίδας μου.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ραχήλ Μακρή από το Μελιδόνι της Κρήτης δηλώνω ότι αρνούμαι τις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σε Αριστερά, Δεξιά και Κέντρο.

Αρνούμαι να γίνω συνυπεύθυνος στις δολοπλοκίες και τις υπόγειες συμφωνίες τους.

Αρνούμαι να υποκύψω σε διχαστικά αντανακλαστικά.

Αρνούμαι να με απομυζούν και να με εξευτελίζουν.

Αρνούμαι να σκύψω το κεφάλι.

Προτάσσω το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος.

Ασκώ το πατριωτικό μου καθήκον όπως αυτό προκύπτει από το Σύνταγμα

Και μπαίνω στο Μέτωπο να Δώσω την Μάχη για την Ανατροπή των πρωταίτιων της σκηνοθετημένης και εγκληματικής κρίσης για την ανάκτηση της Εξουσίας που μου ανήκει.

Για την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και περηφάνιας.

Ενώνω τη φωνή μου και συμμαχώ με ανθρώπους πολιτικά καθαρούς, που δεν με πρόδωσαν, που όρθωσαν το ανάστημά τους και υπερασπίστηκαν το ΟΧΙ μου.

Μπαίνω στο Μέτωπο, θα δώσω την Μάχη, μέχρι την Νίκη της Δημοκρατίας.

Μέχρι την Νίκη του λαού μας».

Νίκος Μπεχλεβάνης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr