21 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Ανδρέας Μαρκέτος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα συγκρότησης του Μετώπου Νίκης με επιστολή που απέστειλε στην επικεφαλής και πρώην Βουλευτή κ. Ραχήλ Μακρή, μπαίνει στο μέτωπο για να δώσει την μάχη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Εγώ, ο Ανδρέας Μαρκέτος, μπαίνω στο Μέτωπο Νίκης προκειμένου να δώσω την μάχη για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη. Η χώρα βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική αποδόμηση.

Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί, ενώ τα δικαιώματα του πολίτη καταπατούνται καθημερινά.

Οδηγούμαστε σε ένα αβέβαιο μέλλον και στην επιβολή μιας ”εικονικής δικτατορίας”, όπου οι εκάστοτε κυβερνήσεις μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ελέγχει κάθε παράμετρο της ζωής μας, με την δικαιολογία-κινδυνολογία της εξόδου από το ενιαίο νόμισμα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα μνημόνια που έχουν επιβληθεί στον Ελληνικό λαό τον γονατίζουν. Παράλληλα καταστρέφουν την δομή της κοινωνίας και το κράτος δικαίου. Αποτελεί καθήκον λοιπόν, να παλέψουμε για την επανάκτηση της Λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών και του κράτους δικαίου.

Για την ανασυγκρότηση των Ελληνικών βιομηχανιών, των εξαγωγών και την γενικότερη ανάπτυξη της οικονομίας.

Για τον εκσυγχρονισμό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την επαρκή στελέχωση του, που θα προσφέρει στον πολίτη υπηρεσίες υγείας αντάξιες ενός σύγχρονου κράτους.

Για μια κοινωνία, βασισμένη στις διαχρονικές Ελληνικές αξίες, του διαφωτισμού, στα ήθη και τα έθιμα του λαού μας.

«Η Ιστορία είναι δική μας. Γράφεται από τους λαούς.

Η πρόοδος της κοινωνίας δεν σταμάτα με εγκλήματα».

Ας τα σταματήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και ας γράψουμε την δική μας ιστορία».

Ανδρέας Μαρκέτος

Ιατρός – Συγγραφέας 

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr