Ραχήλ Μακρή: “Ο ένας κρατάει τον άλλον, πήγε να κάνει ο Τσίπρας τη μεθόδευση για να τον πετάξει από το τρενάκι, αλλά ο Καμμένος δεν είναι εύκολος παίχτης, όπως νόμιζε ο Τσίπρας…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, αναφορικά με τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις που προκαλεί το ανοιχτό ακόμα θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Η κα Μακρή, μιλώντας για υπέρτατη δικαίωση, αφού το 2014 διεγράφη, όπως τόνισε, με πρωτοστάτες την κα Κουντουρά και τον κ. Κουίκ, εν συνεχεία εκτίμησε: “Δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο να ρίξουν τον Καμμένο. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι ο Καμμένος κάνει κουμάντο σε αυτή τη κυβέρνηση. Δεν έχει την εξουσία ο Τσίπρας, την εξουσία την έχει ο Καμμένος. Από την αρχή. Από την πρώτη μέρα δηλαδή ο Καμμένος είναι αυτός που κάνει το κουμάντο και θα το κάνει μέχρι το τέλος….”

Συνέντευξη της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτή, κ. Ραχήλ Μακρή, στο ράδιο “Marconi” με τον Αντώνη Κουμιώτη

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω link:

https://e-volos.gr