05 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με βάση τους υπολογισμούς που προκύπτουν από το λογισμικό εμβαδομέτρησης του εθνικού κτηματολογίου που παρατίθεται στην αναρτημένη φωτογραφία και με βάση τις αεροφωτογραφίες που απεικονίζουν την συγκέντρωση του κόσμου στις 15.00, όπως αυτές δόθηκαν στην δημοσιότητα, η έκταση υπολογίζεται σε 186.000 τ.μ. περίπου, ο κύριος Μάρδας δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι οι δικοί του μηχανικοί το υπολόγισαν γύρω στις 160.000 τ.μ..

Αν δεχθούμε μια μεσοσταθμική πυκνότητα πληθυσμού 4 άτομα/τ.μ., όπως οι ίδιοι εκτιμούν, αυτό εξάγει στιγμιαία έναν πληθυσμό γύρω στις 186.000χ4 άτομα/τ.μ.=744 χιλιάδες.

Εάν σε αυτό τον αριθμό υπολογιστεί και η δυναμική εναλλαγή του πληθυσμού, αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός ξεπερνάει τις 800 χιλιάδες.

Όσο κι αν ο κ. Τόσκας προσπάθησε να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα, δίνοντας αυθαίρετους αριθμούς όπως 140 χιλιάδες, τον διαψεύδει ο κ. Μάρδας που μίλησε για 560 χιλιάδες, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Καμμένος, που δήλωσε πάνω από μισό εκατομμύριο.

Κύριοι της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθείτε να απαξιώσετε την μεγάλη συμμετοχή του απλού κόσμου, η πραγματικότητα σας διέψευσε πανηγυρικά, ο κόσμος μίλησε και φώναξε η Μακεδονία δεν διαπραγματεύεται.

Αν εσείς αγνοείτε την λαϊκή βούληση της πλειοψηφίας, δεν έχετε παρά να πάτε σε δημοψήφισμα για να διαπιστώσετε ότι πλέον δεν έχετε την λαϊκή νομιμοποίηση να κυβερνάτε.

 Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ –

Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr