27 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μέτωπο Νίκης εκπροσωπούμενο από την Αυγή Βουτσινά και τον Θανάση Γούναρη παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής».

Οι εκπρόσωποι του Μετώπου Νίκης με δυναμική παρέμβαση τους απαίτησαν από την περιφερειακή αρχή την εκτέλεση της με ΑΠ 443/2014 ομόφωνης απόφασης του περιφερειακού Συμβουλίου, για την απομάκρυνση όλων των εγκατεστημένων διοδίων που βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την περιφερειακή αρχή και τον Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την εκ του πονηρού απόκρυψη και άρνηση υλοποίησης της απόφασης που έλαβε η περιφερειακή αρχή το 2014, προφανώς, για την αποκόμιση ψήφων για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την προώθηση της νομιμοποίησης της τακτικής εκμετάλλευσης των πολιτών από εθνικούς εργολάβους, κομματικούς φίλους που εισπράττουν ανεξέλεγκτα διόδια, χωρίς να κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου.

Η μη υλοποίηση της απόφασης για την απομάκρυνση των διοδίων αποτελεί παράβαση καθήκοντος και ως τέτοια θα καταγγελθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της χώρας.

Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα και εμείς το εννοούμε.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

www.metoponikis.gr

Παρατίθεται η ως άνω απόφαση