30 Οκτωβρίου 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, πρόκειται να δικαστεί την 1η Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Ρούσσος Συμεών, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, επειδή το 2014 αρνήθηκε να παραδώσει για έλεγχο τους φακέλους με τα στοιχεία 200 υπαλλήλων του, προκειμένου η τότε κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να γεμίσουν τη δεξαμενή από την οποία θα απέλυαν δημοσίους υπαλλήλους.

Σήμερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζει την πρακτική των προκατόχων τους μέσω της διαδικασίας της αξιολόγησης, με στόχο την απόλυσή του.

Το Μέτωπο Νίκης θα βρίσκεται στο δικαστήριο ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δήμαρχο Χαλανδρίου και τους εργαζόμενους και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το δίκαιο με την παρουσία τους, ως ο εντολέας της δικαστικής εξουσίας που απορρέει από τον λαό και ασκείται υπέρ αυτού.

Με πολιτικές διώξεις και δικαστικές εξοντώσεις δεν μπορεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να εκφοβίσει αυτούς που αντιστέκονται στην παράνομη κυβέρνηση που προέκυψε μετά από κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και κατάλυση του πολιτεύματος.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

www.metoponikis.gr