Άρθρο της Ραχήλ Μακρή στην Εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» – Αρ. Φύλλου 9 | 30.04.2021

Μετά το πλανητικό πραξικόπημα της 11ης Μαρτίου 2020 (κήρυξη «πανδημίας» από τον ΠΟΥ) που έδωσε το έναυσμα για την επέλαση της Βαρβαρότητας, του Παραλογισμού και της Σκλαβιάς, ολόκληρος ο κόσμος παραλύει κάτω από το Πέπλο του Φόβου. Δεμένος με τεχνοκρατικές αλυσίδες ενός αόρατου εχθρού, δέχεται πραγματικές χειροπέδες, χτυπήματα κλομπ, αποτρόπαια φίμωτρα ακόμη και στα μικρά παιδιά, καταπατήσεις κάθε ατομικού δικαιώματος στην αυτοδιάθεση του Σώματος, στο απαραβίαστο της οικογενειακής Στέγης, στην ελευθερία της Σκέψης, της Πληροφόρησης, του Λόγου, της Συνεύρεσης και της Επικοινωνίας.

Το τρίπτυχο Φόβος, Σιωπή, Υποταγή, η τερατώδης προπαγάνδα, η ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση και η τρομοκρατία από μια κάστα πολιτικών και τεχνοκρατών, κυριαρχούν παντού, προκειμένου ο κόσμος να βρίσκεται σε σύγχυση, να μην βγάζει άκρη, να κλείνεται  στον εαυτό  του, να τηρεί απόσταση από τους άλλους και να δεχτεί τον εμβολιασμό, προκειμένου να του δώσουν πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που του στέρησαν.

Κανένας δεν υποτιμά τις μεταδοτικές ασθένειες και όλοι παίρνουμε προφυλάξεις στην καθημερινή μας ζωή, ιδιαίτερα για τις ομάδες υψηλού κινδύνου. Από εκεί και πέρα η καλλιέργεια μαζικής φοβίας για τον κορωνοϊό είναι εντελώς αδικαιολόγητη.

Ποτέ στην ιστορία της χώρας μας, δεν έχουμε βιώσει τέτοιο κύμα θράσους, απάτης και εξευτελισμού των ανθρώπων. Αστείες φημολογίες αιωρούνται και σοβαροί  ερευνητές διώκονται αλύπητα.

Ρητά υπονοείται, πως οι χιλιάδες κορυφαίοι γιατροί, επιστήμονες, καθηγητές και νομπελίστες που αμφισβητούν την επίσημη άποψη περί «πανδημίας θανατηφόρου Κορωνοϊού» με διαλέξεις και συνεντεύξεις στο διαδίκτυο, (που κατεβαίνουν από αμειβόμενους συνεργάτες του Facebook) είναι ψεκασμένοι και «σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επίσημη ιατρική́ πληροφόρηση αλλά́ και τη δημοσιογραφική αξιοπιστία»…

Ωστόσο, οι επιστημονικοί φορείς της «επίσημης ιατρικής πληροφόρησης» δεν τολμούν να επιλέξουν έστω και έναν από τους επιφανείς συναδέλφους τους για να αντικρούσουν — με αναλυτικά στοιχεία ή έγκυρες δημοσιεύσεις — κάθε ένα από τα επιχειρήματα και συμπεράσματα του με τα οποία οι ίδιοι διαφωνούν ριζικά.

Ενώ, όλους εμάς τους «μη ειδικούς» που προβάλλουμε τις απόψεις αυτών των φωτεινών Προσώπων Γιατρών Πρώτης Γραμμής ως τις μόνες έγκυρες και επιστημονικές, ενημερώνοντας ελεύθερα με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας, καθώς πιστεύουμε, ότι με τέτοια πνευματικά και ηθικά αναστήματα στο πλευρό μας, μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον της Υγείας των παιδιών μας, του Πολιτισμού, της Αλήθειας και της Ανθρωπότητας, μας καθυβρίζουν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ως ψεκασμένους και αρνητές που πρέπει να απομονωθούμε και να καταλήξουμε σε Σπιναλόγκες.

Φυσικά, ούτε λέξη για τεχνητή πανδημία, κορωνοϊός, εμβόλιο Γκέιτς. Μόνο σε κυνήγι «κρουσμάτων», δηλαδή «θετικών» αποτελεσμάτων τεστ που όπως αποδεικνύονται από δημοσίευμα των New York Times, είναι κατά 93% ψευδώς θετικά, γιατί δεν καταλήγουν ούτε σε ήπια συμπτώματα μετά από καραντίνες, καθώς όπως ισχυρίζονται, το τεστ ανιχνεύει και υπολείμματα από προηγούμενους κορωνοϊούς που μπορεί να προσέβαλαν στο παρελθόν το δήθεν «κρούσμα» ή υπολείμματα από τον νέο κορωνοϊό που αποκρούστηκε επιτυχώς, γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα έχει «μνήμη» από τα προηγούμενα κρυολογήματα που έχουμε περάσει όλοι.

Φυσικά, δεν τολμούν να αντικρούσουν παγκόσμιες επιδημιολογικές έρευνες που δείχνουν πως η μεταδοτικότητα και θνησιμότητα (σε σχέση με τα πραγματικά κρούσματα) που παρατηρείται στον Covid-19 δεν ξεπερνά τα επίπεδα της εποχικής γρίπης.

Που δείχνουν, πως η θνητότητα του κορωνοϊού κυμαίνεται μεταξύ του 0,1% και 0,4% των κρουσμάτων, δηλαδή στα επίπεδα μιας μέτριας επιδημίας γρίπης και μάλιστα το 80-90% των θανάτων είναι άτομα μεγάλης ηλικίας και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, παρόλο που τα τεστ είναι εντελώς αναξιόπιστα. Ότι στα παιδιά μάλιστα, παρατηρείται ελάχιστη μεταδοτικότητα και μηδαμινά κρούσματα της ασθένειας.

Φυσικά, καμία αναφορά δεν γίνεται σε επίσημη έρευνα στις ΗΠΑ που ισχυρίζεται, πως μόνο στο 6% των θανάτων καταγράφεται ως αποκλειστική αιτία θανάτου ο COVID-19, ενώ στα υπόλοιπα  «θύματα» κορωνοϊού αναφέρονται σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ή άσχετες αιτίες θανάτου όπως ατυχήματα, εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια.

Πολλούς ισχυρισμούς εκ των οποίων οι ίδιοι έχουν δημόσια υποστηρίξει.

Το “75% των ασθενών περνούν ελαφρά τη νόσο (…) η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι περιορισμένη ( Σωτ. Τσιόδρας  21/1/2020).

“Η πιθανότητα εμφάνισης κρούσματος στην Ελλάδα είναι περιορισμένη” (Σωτ. Τσιόδρας (22/1/2020).

“Σαν μια απλή γρίπη ο κορωνοϊός, “καμιά ανησυχία, είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα” (Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος  ΕΟΔΥ , 31/1/2020).

“Κανένας από τους συγγενείς μου δεν φοράει μάσκα, δεν έχω πάρει ούτε για τη μητέρα μου”. (Μαγιορκίνης 6/4/2020).

“Η χώρα είναι θωρακισμένη. (…) Ο συγκεκριμένος ιός προσομοιάζει τον ιό μιας σοβαρής γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί”. ( Κικίλιας (24/2/2020).

“Δεν υπάρχει λόγος ή πιθανότητα να τεθούν τα παιδιά (σ.σ.: που επέστρεψαν από την Ιταλία) σε καραντίνα. Τα παιδιά θα επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητες τους και μόνο εάν κάποια τυχόν εμφανίσουν κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα θα γίνουν όσα προβλέπονται από το Υπ. Υγείας”. (Νίκη Κεραμέως 24/2/2020).

“Πιο επικίνδυνη η εποχική γρίπη από τον κορωνοϊό”. (Αθ. Εξαδάκτυλος 3/2/2020)

“Οι ιατρικές μάσκες με βαλβίδα δεν συστήνονται και είναι και επικίνδυνες όταν χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που ανήκουν στο γενικό κοινό” (Σωτ.Τσιόδρας 9/4/2020).

Καμία αναφορά στις παρενέργειες, στους θανάτους από τα εμβόλια, στην απόσυρση τους σε άλλες χώρες, στην απαλλαγή των ευθυνών των εταιρειών.

Καμία απάντηση σε όσους υποστηρίζουν:

  • Ότι η καραντίνα αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και καθυστερεί τη φυσική «ανοσία αγέλης» με την οποία ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αποκτά αντισώματα και έτσι σταματάει την μετάδοση του ιού.
  • Ότι η καραντίνα μεταφέρει την μετάδοση της ασθένειας από τους ανοιχτούς χώρους στα σπίτια όπου τα ευάλωτα άτομα παραμένουν απροστάτευτα.
  • Ότι οι ασθενείς φοβούνται να ζητήσουν ιατρική βοήθεια ή νοσοκομειακή περίθαλψη για να μη «κολλήσουν» ή βρεθούν δήθεν «θετικοί» στον κορωνοϊό και πεθαίνουν.
  • Ότι πολλοί θάνατοι στην αρχική φάση εξάπλωσης της ασθένειας, οφείλονται στη διασωλήνωση με αναπνευστήρα που καταλήγει σε θάνατο σε 95% των περιπτώσεων, γιατί ο αναπνευστήρας προκαλούσε υπερβολική πίεση στο εσωτερικό των πνευμόνων.
  • Ότι οι μάσκες και τα γάντια σε συνδυασμό με κοινωνικές «αποστάσεις» δεν προστατεύουν από μεταδοτικά νοσήματα αλλά αντίθετα αποδυναμώνουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού με ελλιπή οξυγόνωση και επανεισπνοή διοξειδίου του άνθρακα.
  • Ότι μάσκες πρέπει να φοράνε μόνο όσοι πάσχουν από ασθένεια του αναπνευστικού και μπορεί να την μεταδώσουν με βήχα ή επαφή.

Μόνο εγκληματικά μέτρα, στέρηση ελευθεριών και δικαιωμάτων, στοχοποίηση, περιθωριοποίηση, κανιβαλισμός, προπαγάνδα.

Στη Σουηδία και σε άλλες χώρες δεν επιβλήθηκαν μέτρα, ούτε καν μάσκες, δεν καταλύθηκε το Σύνταγμα, δεν καταστράφηκε η οικονομία.

Στην Ελλάδα επιβλήθηκαν εγκληματικά μέτρα, καταλύθηκε το Σύνταγμα, καταστράφηκε η οικονομία ιδίως σε νευραλγικούς κλάδους όπως τουρισμός, εστίαση, γεωργία και κτηνοτροφία, βιομηχανία τροφίμων, λιανικό εμπόριο και κυρίως οι πολίτες.

Από τις 7 Απριλίου 2020 μέχρι σήμερα, βλέπουμε συνέχεια, στις εικόνες που μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, τους κατοίκους της κινεζικής πόλης Γιουχάν να ξεφαντώνουν σε νυχτερινά πάρτι, χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

Στην Γιουχάν, που ξεκίνησε ο ιός για τον οποίο ο Γάλλος ιολόγος, ειδικός σε θέματα RNAιών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, επί χρόνια ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008) για την ανακάλυψη του ιού της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (HIV)  Luc Antoine Montagnier, υποστήριξε  σε συνέντευξη του στην Γαλλική τηλεόραση ότι: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένας ιός που σχετίζεται με το αναπνευστικό σύστημα από την Κίνα, όντας πολύ καλά μελετημένος από τους Κινέζους και ως εκ τούτου είμαστε γνώριμοι με αυτόν τον ιό. Ο συγκεκριμένος όμως ιός φαίνεται πως είναι ιδιαίτερος, καθώς έχει τεθεί σε επεξεργασία λαμβάνοντας τμήματα από άλλο ιό ή ακόμη κάποιας χημικής σύνθεσης. Ότι αυτός ο ιός, έχει απελευθερωθεί και κατασκευαστεί σε εργαστήρια υψίστης ασφαλείας, ότι είναι ανθρώπινο σφάλμα, δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά όλος ο κόσμος είναι υπεύθυνος για αυτό το τέρας που έχει δημιουργηθεί».

Ενώ, σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί μας εμποδίζουν να μάθουμε περισσότερα για αυτήν τη δημιουργία του ιού, απάντησε ότι μπορεί να υπάρχει  γενική κάλυψη. Ότι οι επιστήμονες αγοράζονται, γιατί πρώτα είναι τα χρήματα, ότι πληρώνονται για να πουν τι λένε και αν δεν λένε, μπορεί να χάσουν τη θέση τους και φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους αν θέλουν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στα μέσα ενημέρωσης και  ότι η επιστήμη δίνει αλήθειες που δεν πιστεύουμε πλέον σε αυτές, αλλάζουμε την αλήθεια σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας.

Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι επιστήμονες κυρίως αυτοί που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν τον άνθρωπο, βάζουν πάνω από όλα τα χρήματα και τις καριέρες τους και πληρώνονται για να λένε ότι λένε.

Ωστόσο, πως μπορεί να δικαιολογηθεί η ντροπιαστική τροπολογία αμνήστευσης από πιθανές ποινικές ευθύνες πολιτικών και γιατρών που με τις αποφάσεις τους κατέστρεψαν την οικονομία και τον κόσμο που ψηφίστηκε πριν από λίγες μέρες από το ελληνικό κοινοβούλιο;