01 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επικεφαλής του κινήματος “Μέτωπο Νίκης” και πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή θα συναντηθεί διαδικτυακά με μέλη και φίλους του κόμματος Πειρατών, θα παρουσιάσει τις θέσεις του Μετώπου Νίκης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Στα πλαίσια των στόχων του κόμματος Πειρατών Ελλάδας (ΠΕΙΡ) είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας και η εισαγωγή σύγχρονων επικοινωνιακών μεθόδων και εργαλείων στην Ελληνική πολιτική σκηνή καθώς και η διαμόρφωση εναλλακτικής διακυβέρνησης με την άμεση συμμετοχή των πολιτών.

Οι δημόσιες ψηφιακές συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής, η συλλογική εργασία σε ψηφιακό περιβάλλον, οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και η άμεση συμμετοχή των μελών και φίλων στα θέματα που αφορούν στην κατάρτιση της πολιτικής ατζέντας του κόμματος, αποτελούν για το ΠΕΙΡ καθημερινή πρακτική.

Προς αυτή την κατεύθυνση και συνεχίζοντας τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει από το 2014, με πολιτικά κόμματα και κινήματα και οργανώσεις πολιτών, μεταφέρουν τις συναντήσεις αυτές στις ψηφιακές πλατφόρμες, με στόχο την όσμωση της ψηφιακής κουλτούρας με την πολιτική και τα κοινά.

Η έναρξη αυτών των ψηφιακών συναντήσεων γίνεται με τη Ραχήλ Μακρή, επικεφαλής του κινήματος “Μέτωπο Νίκης”, την Τρίτη 2 Μαΐου στις 22:00, στη πλατφόρμα του Mumble.

Mumble – Οδηγίες Σύνδεσης » Κόμμα Πειρατών Ελλάδας – Pirate party …

Για να συνδεθείτε με το Mumble, ακολουθείστε τις οδηγίες εδώ: https://www.pirateparty.gr/mumble-windows/

Η συνάντηση θα γίνει στο δωμάτιο “Pirate Party Greece – Κόμμα Πειρατών Ελλάδας”, που βρίσκεται από την κατηγορία “International”.

Για να μπείτε στο δωμάτιο, πατήστε διπλό κλικ πάνω στο όνομα.

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr