Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος που κρατούσε το στιλό του Κοτζιά στις Πρέσπες μαζί με τον Τσίπρα, θα χρησιμοποιήσει την “υπεράσπιση” της Μακεδονίας που ο ίδιος ξεπούλησε, ως κόλπο για τις εκλογές» 

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτή, κ. Ραχήλ Μακρή, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Marconi” 96,1 F.M, με τον Αντώνη Κουμιώτη

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η αλήθεια είναι κ. Μακρή ότι θέλω να σας ρωτήσω πολλά, δεν έχω ρωτήσει τίποτα, είσαστε χειμαρρώδης, φτάνουμε στο τέλος γιατί δύο η ώρα τελειώνει η εκπομπή θα ανανεώσουμε το ραντεβού, είναι δεδομένο, θέλω όμως μία τελευταία υστερογραφική απάντηση μέσα στο επόμενο τετράλεπτο που μας απομένει.

Γνωρίζετε πολύ την ανθρωπογεωγραφία εντός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Αλήθεια που το πάει ο Πάνος Καμμένος, τι θεωρείτε;

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Είναι συνεννοημένος με τον κ. Τσίπρα, με τον οποίο τα έχει βρει όλα, προκειμένου να στήσουν το κόλπο για τις εκλογές που θα κάνουν.

Γιατί θα πρέπει να ξέρουμε, ότι η κυβέρνηση πέφτει μόνο αν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και σε καμία άλλη περίπτωση έτσι όπως έχουν κάνει το Σύνταγμα. Άρα, όλα αυτά είναι ψευδή, αυτό το ξέρουν.

Ο Τσίπρας όμως, δεν μπορεί να παραιτηθεί έτσι, τώρα. Δηλαδή, αν γίνει για τις συντάξεις, για παράδειγμα το Eurogroup που θα συνεδριάσει τον Δεκέμβριο, δεν μπορεί να βγει στον λαό και να πει γιατί ο λαός καταλάβει μετά που οδεύει. Ότι, αν βγει αυτός θα κοπούν οι συντάξεις. Οι άλλοι θα λένε τα παραμύθια της Χαλιμάς. Άρα, δηλαδή δεν μπορεί να παραιτηθεί για έναν τέτοιο λόγο. Πρέπει να βρουν έναν λόγο για να παραιτηθεί.

Ο λόγος που θα παραιτηθεί θα είναι το «Μακεδονικό», το οποίο δουλεύουν και εκεί όλους τους Έλληνες, ενώ έχουν εκχωρήσει μια για πάντα και αμετάκλητα την «Μακεδονική» ταυτότητα, έθνος και τους παρέδωσαν την γλώσσα αμετάκλητα, χωρίς να ζητάμε τίποτα, παρά μόνο από αυτούς να εξαρτάται πλέον αν ψηφίσουν, που θα ψηφίσουν το δημοψήφισμα εκεί, να το χρησιμοποιήσει τώρα ο Καμμένος για να το παίξει «πατριώτης» και «υπερπατριώτης»  ενώ αυτός έδωσε το στιλό στον Κοτζιά και υπέγραψε αυτή την προδοτική συμφωνία στην ουσία στις Πρέσπες, προκειμένου να βρουν τώρα ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και κάπως έτσι θα οδηγηθούν και καλά σε αδιέξοδο προκειμένου να συνεχίσουν το δούλεμα στον ελληνικό λαό.

Να δούμε βέβαια, τι θα τους πουν οι ξένοι για το θέμα των συντάξεων. Πάντως θα είναι αναστολή. Εγώ σας το λέω ξεκάθαρα. Γιατί ακούω και τον κόσμο που δεν θέλει να πιστέψει και την αλήθεια.

Το μνημόνιο λέει για τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις και αν το δει κάποιος μέχρι το 2065 έχει πίνακες που δείχνουν πως ακριβώς και που θα φτάσουν οι συντάξεις όλων των Ελλήνων.

Τα 365 € εγγυημένης, εθνικής, εάν έχει χρήματα, εάν έχει εργαστεί ο άλλος 40 χρόνια και για όλους τους Έλληνες.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, ας ανοίξουν πλέον τα μάτια και ας δεχτούν την αλήθεια. Η αλήθεια μπορεί να είναι σκληρή, αλλά πρέπει να την δεχτεί ο ελληνικός λαός και να πάψουν και αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια μαζί τους, γιατί αν η ΝΔ τότε, όταν ήμασταν σαράντα αποστάτες δεν είχε ψηφίσει, Τσίπρας δεν θα υπήρχε.

Άρα, θέλουν να υπάρχει για να καθαρίσει την Μακεδονία, να καθαρίσει την Βόρεια Ήπειρο, να καθαρίσει το Αιγαίο, να τα παραδώσουν όλα όσα θέλουν οι ξένοι με τα σχέδια που έχουν, προκειμένου να τα πάρουν και μετά να λένε, τα έκαναν οι άλλοι, θα προσπαθούμε διπλωματικά τώρα να λύσουμε το «Κυπριακό» το οποίο δεν λύθηκε ποτέ, ή να πάρουμε τις αλησμόνητες πατρίδες, δηλαδή την Μικρά Ασία, που δεν θα πάρουμε ποτέ.

Αυτό το πράγμα θα λένε και οι επόμενοι, απλά δεν θέλουν να σκάσει στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη το θέμα «Μακεδονικό». Θέλουν να τα καθαρίσει αυτός, όπως έχουν εντολή και έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους για να τον κρατάνε τόσα χρόνια στην εξουσία, όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, όλοι αυτοί οι οποίοι δρουν σε βάρος των συμφερόντων της πατρίδας της δική μας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή είναι η ψυχοσύνθεση αυτών των λεγόμενων «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που δεν είναι καθόλου Ανεξάρτητοι και καθόλου Έλληνες.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ