Οι εθνικές ήττες και η ταπείνωση συντελείται σε όλα τα επίπεδα, όχι βέβαια από τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, αλλά από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όλα τα εθελόδουλα κόμματα.

Αντί να αποβληθεί η ομάδα χάντμπολ των Σκοπίων από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017, που διεξάγεται στα Σκόπια, για την παράβαση των αποφάσεων 817 (1993) και 845 (1993) του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, απέβαλαν την Εθνική Ομάδα Γυναικών Ελλάδος, η οποία αποχώρησε από τον αγώνα κόντρα στην ΠΓΔΜ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί η αποστολή των Σκοπιανών φορούσε μπλουζάκια με την ονομασία «Macedonia».

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως απαντήσει για ποιο λόγο δεν άσκησε διάβημα μέσω των προξενικών αρχών της χώρας για την παράβαση των αποφάσεων του ΟΗΕ και δεν κάλυψε μέχρι σήμερα την εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών.

Το Μέτωπο Νίκης, καταγγέλλει τους Υπουργούς Εξωτερικών της Κυβέρνησης για παράβαση καθήκοντος και συγκάλυψη της παράβασης διεθνών αποφάσεων σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της πατρίδος μας.

Το Μέτωπο Νίκης, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα, καθώς έπραξε το καθήκον που φέρει το Ελλήνων γένος.

Όσο υπάρχουν πολιτικοί ικανοί να ασκήσουν διπλωματία μακροχρόνιας στόχευσης και δεν κεκεδίζουν αρλούμπες, μπερδεύοντας τα λόγια τους, διαπράττοντας τεράστια λάθη μόνο και μόνο από την χαρά τους, που κάποιος τους έβαλε ένα μικρόφωνο μπροστά τους.

Όσο υπάρχουν υγιή κύτταρα στην Ελλάδα, δεν θα ακουμπήσουν ούτε το βλέμμα τους στα εδάφη μας.

Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα.

 Είμαστε περήφανοι για εσάς.

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης

www.metoponikis.gr